Senarai Jawatan Kosong Terkini 2017 & 2018 - Update June 2017


Senarai Jawatan Kosong Terkini 2017 & 2018 untuk memudahkan pencari kerja menyemak dan memohon jawatan kosong yang masih boleh di mohon. Admin sedaya upaya untuk mengemaskini jawatan kosong dan senarai ini untuk anda semua. Terima kasih atas sokongan anda bersama kami.


~~~~~~~~ Update pada 19 June 2017 ~~~~~~~~

Rangkaian Restoran McDonald’s - 18 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,475-RM4,500 + Bonus + Free Meal + Bonus & etc]

KXP Cafe - 5 July 2017 - Klik Sini
[Great working environment, and work with passionate team mates]

Hup Guan Trading - 30 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,000-RM2,500 + Komisen + Friendly working environment]

TonyMoly (M) Sdn Bhd - 12 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,600.00 - RM3,500.00 + Bonus & Incentive]

Pusat Tahfiz Darul Haafizhiin - 17 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,200 - RM1,500 + Makanan percuma + Allowance Hafizah & etc]

Giordano (M) Sdn Bhd - 2 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM4,000 +++ Attractive Comission + High Incentive & etc]

Lembaga Air Perak (LAP) - 30 June 2017 - Klik Sini

SIRIM QAS International Sdn. Bhd - 30 June 2017 - Klik Sini

Suruhanjaya Tenaga (ST) - 9 July 2017 - Klik Sini

Axiata Group Berhad - 19 July 2017 - Klik Sini

KPJ Ipoh Specialist Hospital - 16 July 2017 - Klik Sini

Koperasi Permodalan Felda Malaysia Berhad - 19 July 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 18 June 2017 ~~~~~~~~

Sunway Resort Hotels & Spa - 16 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,100 - RM2,500 + Salary Increment + Free Meals + Yearly Bonus & etc]

Koperasi Konsumer Malaysia Berhad - 15 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,600 - RM2,000 + Yearly increment + Allowances & Bonus]

Flexiroam - 26 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM5.00 + Travel Allowance + Medical Benefits]

Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) [KWAP] - 14 July 2017 - Klik Sini

E-Mas ERL Maintenance Support Sdn Bhd - 30 June 2017 - Klik Sini

Perbadanan Pembangunan Kampong Bharu (PKB) - 30 June 2017 - Klik Sini

Konfederasi Bola Sepak Asia (AFC) - 16 July 2017 - Klik Sini

Petronas Lubricants International Sdn Bhd - 8 July 2017 - Klik Sini

Pelabuhan Tanjung Pelepas Sdn Bhd (PTP) - 14 July 2017 - Klik Sini

Bank Pembangunan Malaysia Berhad (BPMB) - 9 July 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 14 June 2017 ~~~~~~~~

KOI CafĂ© Malaysia Sdn Bhd - 23 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : Upto RM 3,750 + Annual Leave + Full Attendance Bonus]

RedTick Sdn Bhd - 25 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,800 - RM2,500 + Attendance + Performance Incentive & etc]

Apple Tree Education - 14 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM800 - RM3,000 + Meal, Phone, Medical Allowance & etc]

Kinsen Home Sdn Bhd - 14 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM3,000 - RM6,000 + Good commission rate + Yearly bonus]

Lulu Nyonya Goodies - 14 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,000 - RM1,500 + OT/Allowances entitlement]

Pods & Petals Giftlab (M) - 6 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,600 - RM3,000 + Condusive Working Environment & etc]

Pusat Jagaan Yakin Efektif Sdn Bhd - 2 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,800 + Incentives + Bonus]

Institut Penyelidikan dan Perhutanan Malaysia (FRIM) - 7 July 2017 - Klik Sini

Sarawak Energy - 27 June 2017 - Klik Sini

National Institute of Occupational Safety and Health (NIOSH) - 21 June 2017 - Klik Sini

Lembaga Tabung Haji - 30 June 2017 - Klik Sini

Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) - 9 July 2017 - Klik Sini

Malaysia Debt Ventures Berhad - 9 July 2017 - Klik Sini

TH Properties Sdn Bhd - 13 July 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 13 June 2017 ~~~~~~~~

Queby Recovery Management Sdn Bhd - 26 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,500 - RM15,000 + Incentives + Allowances & etc]

Kampachi Restaurants Sdn Bhd - 29 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,500 +++ Meals allowance & etc]

Photon Solar Power System - 24 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,200-RM4,500 + Traveling allowance + Commission + Performance rewards & etc]

Advancetech Copier Solutions - 9 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,500 + Pelbagai Manfaat Menanti]

Jazz Capital & Associates - 10 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,000 - RM4,000 + Over sea trips & etc]

Nutrition Depot Malaysia Sdn Bhd - 13 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,800 +++ Discount items sold]

Universiti Malaysia Sabah (UMS) - 30 June 2017 - Klik Sini

Majlis Perbandaran Kulim - 22 June 2017 - Klik Sini

Lafarge Malaysia Berhad - 13 July 2017 - Klik Sini

Honda Malaysia Sdn Bhd - 2 July 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 12 June 2017 ~~~~~~~~

Littles (M) Sdn Bhd (Marks & Spencer) - 19 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,200 - RM2,400 + Commission + Bonus & etc]

The Top @ Komtar Penang - 12 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,500 - RM2,600 + Attendance Incentives + Medical Claim & etc]

BP Healthcare Group - 10 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,000 - RM3,500 + Bonus + Performance Incentive & etc]

Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) - 22 June 2017 - Klik Sini

Malaysian Institute of Road Safety Research (MIROS) - 21 June 2017 - Klik Sini

Perbadanan Pr1ma Malaysia - 4 July 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 08 June 2017 ~~~~~~~~

BMW AJT Brand - 25 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,000 - RM5,000 + Overtime allowance + Bonus & etc]

Mr. D.I.Y. Trading Sdn Bhd - 6 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,000 - RM3,000 + Incentive + Allowance & etc]

DKSH Corporate Shared Services Center - 24 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : Negotiable + Banyak lagi manfaat ditawarkan]

Power Root - 25 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : Negotiable + Attractive performance bonuse & secure parking]

Mummy Design (M) Sdn Bhd - 6 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,200 - RM1,500 + Banyak Manfaat Lain]

Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) - 7 July 2017 - Klik Sini

Felda IFFCO Sdn Bhd - 25 June 2017 - Klik Sini

Pembangunan Sumber Manusia Berhad (HRDF) - 7 July 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 07 June 2017 ~~~~~~~~

EZT Group - 7 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,800 - RM2,600 + Medical Claim & etc]

Centurion Organisation - 5 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,800-RM4,500 + Latihan di luar negara + Bonus Mingguan]

Burger King - 25 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,600 + Incentive + Medical benefits + Meal provided]

Fuji Xerox - 25 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,600 - RM3,800 + Cash Bonus + Monthly Commission + Allowance]

InterContinental Kuala Lumpur - 24 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,700 - RM2,000 + Duty meals + Medical Insurance & etc]

Golden Screen Cinemas Sdn Bhd - 3 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : Boleh Dirunding + Bonus and Cash incentives & etc]

Perbadanan Bukit Bendera Pulau Pinang - 4 July 2017 - Klik Sini

Malaysia Airports Holdings Berhad - 6 July 2017 - Klik Sini

Pertubuhan Peladang Kebangsaan (Nafas) - 5 July 2017 - Klik Sini

Alliance Bank Malaysia Berhad - 7 July 2017 - Klik Sini

Malayan Banking Berhad (Maybank) - 7 July 2017 - Klik Sini

CIMB Group - 7 July 2017 - Klik Sini

RHB Banking Group - 7 July 2017 - Klik Sini

Perbadanan Usahawan Nasional Bhd (PUNB) - 7 July 2017 - Klik Sini

Bagan Specialist Centre - 2 July 2017 - Klik Sini

Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) - 12 June 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 06 June 2017 ~~~~~~~~

Christy Ng Sdn Bhd - 25 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,300 - RM10,000 + Attractive commission schem & etc]

PanelPlace International Pte Ltd - 2 July 2017 - Klik Sini
[Part time + Gaji : RM5 - RM500 + Flexible time management]

Senheng Electric (KL) - 2 July 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,000 - RM3,000 + Bonus + Commission + Allowance & etc]

Shambala Education Sdn Bhd - 21 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,600 - RM3,500 + Medical benefits + Good environment & etc]

Harvey Norman - 28 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,000-RM4,000 + Commission + Incentives + Medical & etc]

The New Straits Times Press (Malaysia) Berhad - 21 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : Upto RM12,000 + Training will be provided & etc]

FELCRA Berhad - 30 June 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 05 June 2017 ~~~~~~~~

Sushi Kin Sdn Bhd - 24 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,000 - RM4,00 + Duty meal + Hostel Provided & etc]

Visual Art Deco - 27 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,800 - RM2,200 + Allowance + Commission & etc]

Bermaz Motor Trading Sdn Bhd - 23 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,800 - RM3,500 + COLA + Dental & etc]

Littles (M) Sdn Bhd (Marks & Spencer) - 20 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,200 - RM2,200 + Commission + Bonus & etc]

Wah Chan Consolidated - 22 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,800 - RM7,000 + Oversea company trip & bonus & etc]

Azam Achievers Management - 25 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : Upto RM5,000 + Bonus 2 kali setahun & etc]

Bike Bear Sdn Bhd - 21 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,000 - RM4,000 + Travelling & Parking allowance & etc]

Floor Depot Distribution Sdn Bhd - 26 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM3,000 +++ Allowance & etc]

Wing Tai Clothing Sdn Bhd - 29 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM1,500 - RM5,000 + Passion for fashion + Exceptional leadership skills & etc]

Kolej Antarabangsa Teknologi Spektrum - 23 June 2017 - Klik Sini
[Gaji : RM2,000 - RM6,000 + Commission & etc]

Bank Negara Malaysia (BNM) - 2 July 2017 - Klik Sini

Bank Pertanian Malaysia Berhad (Agrobank) - 1 July 2017 - Klik Sini

DRB-HICOM Berhad - 30 June 2017 - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 27 January 2017 ~~~~~~~~

Pusat Maklumat Kesihatan - Segera - Klik Sini


~~~~~~~~ Update pada 16 January 2017 ~~~~~~~~

Kolej Universiti Insaniah (KUIN) - Sepanjang Tahun 2017 - Klik Sini


Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Senarai Jawatan Kosong Terkini 2017 & 2018


102 Responses to "Senarai Jawatan Kosong Terkini 2017 & 2018 - Update June 2017"

  1. Thank you admin, you are the best.. Semoga murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama.. Aminnn... semoga murah rezeki saudari juga..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam..saya ada antar resume ke kliaexpress..tapi tiada jawapan..harap pihak tuan blh pertimbangkan..Tq

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Assalam..saya ada antar resume ke kliaexpress..tapi tiada jawapan..harap pihak tuan blh pertimbangkan..Tq

      Delete
    4. Salam tuan mohd razziq Mohamed razikin...masih add lg take kekosongan tuk jawatan train driver did syarikat tuan...

      Delete
    5. Salam tuan mohd razziq Mohamed razikin...masih add lg take kekosongan tuk jawatan train driver did syarikat tuan...

      Delete
    6. sy ada hantar resume tp blum ada reply..
      harap pihak tuan dapat pertimbangkan.
      e mail: miera_awatif@yahoo.com

      Delete
  3. slm 1 mlysia admin..... klu ada krja kosong around sabah update2 la.... hehehe..... apa pun trima kasih sbb blog ni memudahkan pencarian jwtn kosong..... Keep it up.... TQ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama.. Memang itu matlamat admin.. memudahkan semua... pernah jadi penganggur dan sangat-sangat perlukan akses untuk mencari kekosongan kerja di laman web :)

      Delete
  4. Salam 1 mlaysia admin...if ad jwtan kosong area kelantan / terengganu ... inform yer... as a designer ... tq admin
    .. or blh terus whatsapp sy... 0139290251 :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Admin.

    Mohon bantuan war-warkan jawatan kosong di syarikat kami.

    Vacancy - General Clerk

    Job Description :

    1.0 - Assisting project architect in all clerical work.
    2.0 - Responsible in typing letters, minutes of meeting, Contract Documentation, Architect's instruction, project certificate, progress report and all general clerk scope of work.
    3.0 - Responsible for the upkeep of overall office filing system, photocopying, transmitting and delivering facsimiles and updating appointment calendars
    4.0 - handling the entire phone calls .

    Requirements:

    1.0 - Candidates must possess at least SPM.
    2.0 - Required Skill: MS Excel, MS Office
    3.0 - At least 2 years working experience in related field. Candidates whom have worked in Architect Firm are encouraged to apply.
    4.0 - Must willing to work in Section 19 Petaling Jaya. [bus rapid :T790 from mid valley/lrt universiti or free bus : PJ02 from lrt taman jaya]
    5.0 - Have good attitude / willing to work under pressure and with minimum supervision
    6.0 – Email your resume at abraz.adm.acc@gmail.com
    7.0 - Working Time : Monday to Friday, 9.00am to 5.30pm
    8.0 - URGENT [able to start work immediately]

    Terima kasih, admin. Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahagian HR dan Admin ade x?

      Delete
    2. salam. encik abraz..sy lepasan diploma kos civil ingin memohon kerja sekiranya masih ada kosong...ni no sy 0109214520..harap diberi peluang untuk bekerja dan mengumpul ilmu dan pengalaman

      Delete
    3. Salam kepada admin..sekiranya ada syarikat yg memerlukan designer boleh hubungi sy Terus Arifah 019 474 2064...kebolehan bahagian printing

      Delete
  6. salam...kepada admin,sekiranye mane-mane syarikat memerlukan jawatan pemandu boleh hubungi saya terus di talian 017-7766345

    ReplyDelete
  7. JAWATAN KOSONG DI AHIRA CONSULTANCY SDN BHD

    Ahira Consultancy Sdn Bhd adalah sebuah pusat perunding latihan yang menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk semua lapisan masyarakat.

    LOKASI : Cyberjaya


    Jawatan : EKSEKUTIF IT

    SYARAT :

    1. Terbuka kepada lelaki / Perempuan

    2. Mempunyai sekurang-kurangnya diploma IT dan berpengalaman sekurang-kurangnya minimum 1 tahun.

    3. Seorang yang komited, fast leaner, kreatif dan proaktif mampu bekerja dibawah tekanan.

    4. Boleh bekerja lebih masa sekiranya diperlukan dan mengikut dateline.

    5. Mempunyai sikap yang baik, jujur dan amanah.

    6. Mempunyai lesen memandu dan kenderaan sendiri.

    SKOP TUGAS:

    1) Menjalankan, mengurus dan menyelia yang berkaitan dengan medial sosial, laman web dan lain-lain yang berkaitan serta yang diarahkan dari semasa ke semasa.

    2)Mahir dalam hal-hal berkaitan dengan komputer.

    3) Boleh membuat website


    JAWATAN: Sales / Marketing Executive

    1)Lelaki / perempuan

    2)Peramah dan boleh berkomunikasi dengan baik. Penguasaan komunikasi bahasa lain selain Bahasa Malaysia adalah satu kelebihan.

    3)Jujur & amanah

    4)Mempunyai pengalaman dalam bidang jualan & pemasaran atau mempunyai latar belakang dalam bidang pemasaran atau kedua-duanya sekali adalah satu kelebihan.

    5)Berperwatakan kemas

    6)Boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum

    7)Boleh bekerja di luar kawasan

    8)Mempunyai lesen memandu


    *Peluang Peningkatan Kerjaya.
    *Syarikat 100% bumiputera

    *Permohonan boleh dibuat dengan menghantar resume anda ke email amira@ahiraconsultancy.com

    *KEMASUKAN SEGERA





    ReplyDelete
    Replies
    1. cik amirah, bahagian HR and admin ade kekosongan x?

      Delete
    2. cik amirah, untuk jawatan sale ada kekosongan lagi ke?
      tepat ni dekat mana ye?

      Delete
    3. Saya sangat beminat untuk jawatan Eksekutif IT.
      Jika masih ada kekosongan boleh hubungi saya di 017-4590851/ email bariqfitri@gmail.com

      Delete
  8. Part Time Perunding/ Ejen Takaful Prudential BSN
    Prudential Assurance Malaysia – Puchong

    Jom cari side income dengan modal yg kecil dan RISIKO YANG RENDAH .
    Kami mempunyai cawangan di Puchong , Kuala Lumpur , Wangsa Maju , Kota Bharu , Seremban dan Melaka .

    *Latihan Percuma di Seluruh Cawangan.

    KELAYAKAN
    - Business minded
    -Fresh graduate digalakkan
    -Diploma pengalaman 1-2 tahun
    -Ijazah pengalaman 1-2 tahun
    -SPM pengalaman kerja 5 tahun
    -Bermotivasi dan berwawasan
    -MSS/VSS boleh memohon
    -Mempunyai kenderaan sendiri
    -Boleh berkomunikasi dengan baik

    FAEDAH YANG DITAWARKAN
    -Elaun basic diberikan kepada yang layak sebanyak RM1000-4000 sebulan bergantung pada pengalaman & pendidikan
    -Komisen berterusan selama 6 tahun.
    -Bonus diberikan selama 3 tahun berturut-turut dari hasil production setahun
    -Melancong ke luar negara percuma setiap tahhun ke LONDON/BEIJING/JAKARTA/KOREA 2015
    -Kerjaya terjamin dengan potensi membina agensi sendiri dan masa yang fleksibel
    -Peluang membina income pasif sepanjang hayat
    -Kelas latihan Efektif di sediakan di seluruh cawangan secara PERCUMA
    -Perniagaan boleh diwarisi
    -Mudah untuk mendapat income tambahan RM3000-RM4000 sebulan bagi Part Time

    BERMINAT UNTUK MENYERTAI KAMI SEBAGAI AGENT FULL TIME & PART TIME, SILA SMS/WHATSAPP @ EMAILKAN RESUME

    no. tel: 019-2756141

    Salary: RM3,000.00 /month

    ReplyDelete
  9. pekerjaan yg sesuai dgn bidang ijazah undang undang, atau any place that require immediate part time worker can contact me through whatssap 0132577553- mumtaz

    ReplyDelete
    Replies
    1. asslamualakum.. kerja apa tu cik muntaz..ni dalam bidang syariah

      Delete
  10. Spa sarawak x da yg tbuka kh?...sya ni byk kli online pun x da jwpn ni...tua je umur sya blum lgi bplg kja dgn gorv.ni coz mslh ni lh...bgi kmi yg jauh di pdlmn x da cyber cuma online mlli hp je. Klu dptlh tlglh bgi plng utk kmi dgn adakan tmdga tbka atau pun pki borang.terima kasih.

    ReplyDelete
  11. Assalam
    kepada likers page ini, pada 29/03/2016
    saya ada buat taklimat kerjaya pada 8 malam di Office Prudential Cawangan Damansara Intan.

    Dijemput menghadiri taklimat terbuka kepada yang ingin menjana pendapatan yg lumayan
    - Komisen selama 6 tahun (72 kali) hanya insuran & takaful bisnez
    - Bonus berlapis 3 tahun
    - Incentive cash money, Trip ke luar negara, gadgets & lain2
    - Posisi Manager dalam tempoh 2 tahun sahaja. Overiding kumpulan direct/kumpulan
    - Basic Rm1000-5000 sebulan

    Jika berminat sila hubungi
    Rahimi
    Recruitment Manager
    0132845683

    ReplyDelete
  12. KISAH AKU & BISNES
    1. Kenapa aku pilih utk buat bisnes??
    - Why Not kan? Jawab la sendiri
    - 9/10 rezeki tu dari berniaga
    - Aku takde bakat lakonan terpendam yg membolehkan ak jadi artis/pelakon mahupun penyanyi serta bakat2 lain
    - Bisnes itu ilmu, sambil berbisnes sambil menuntut ilmu (takde yg rugi pun)
    2.Dalam banyak2 bisnes kenapa pilih bisnes nih?
    - Nampak peluang
    - Ada mentor yang sentiasa akan guide & support
    - Ada teknik
    - Trust (if takde kepercayaan macam mana kita nak buat bisnes kan)
    3. Bisnes kena cari orang, leceh la..jual barang
    - Cuba cakap bisnes mana tak perlukan orang? Jual nasi lemak pun kena ada orang kan utk beli? Bisnes jaga toilet pun perlukan org jugak kan sebagai pengguna? - dah kena basuh ngan mentor bab nih (padan muke aku)
    4. Susah la nak buat bisnes, nanti kawan2 semua tak bg moral support lg kondem ade la..
    - Kenapa nak dengar cakap orang? Bile kite susah adakah orang2 tu yg datang tolong kite? 1 day bile korg dh berjaya dlm bisnes, dorg jugak la yg akan cari korg smule
    - Kite jual barang, bukan tipu orang.
    - Kerja halal bukan haram.
    5. Modal?
    - Mana ada bisnes tak keluar modal kan? Produk/barang jatuh dari langit ke?? Modal sekadar keluar utk amik produk shja, terpulang nak ambik bnyak mana, runcit2 pun takpe (apa ade hal)
    6. Sedekah
    - Buat bisnes bukan nak untung semata2.
    - Sambil berbisnes kite share ilmu supaya kite dpat bantu orang yg memerlukan. Tak caya tengok berapa ramai yang berubah selepas bisnes
    - Nak bersedekah. Selalu bersedekah (saham akhirat kena jaga jugak)
    7. Niat/Nawaitu/Tujuan
    - kite berbisnes mesti ada target. So apa target korang smue?
    - Nak bebas hutang ke? Nak bwak mak ayah pergi haji & umrah. Nak senangkan keluarga. Nak bantu suami & keluarga. Fikir masa depan anak-anak. (sampai bila nak harapkan gaji tiap2 bulan, hari ni gaji esok dh habis, tunggu lg sebulan) – kita ada pilihan sama ada nak berubah untuk diri sndri dan keluarga atau nak terus-terusan menunggu gaji bulanan hingga ke tua..
    P/S :: AKU TAK PANDAI NAK MENGARANG!!!
    **sebut bisnes semua orang kecut perut..takut…malu…semua perasaan bercampur baur kan.. tapi kita lupa 9/10 tu rezeki dari berniaga.. itu dah janji DIA.. jadi tinggal pilihan kita berUSAHA..
    **jadi jangan lah pandang rendah pada mereka yang cuba berbisnes, mereka hanya berusaha untuk memperbaiki kehidupan mereka dan mereka berbisnes bukan untuk menyusahkan orang lain. Sikit pun tak usik orang. Hari ni mungkin mereka, siapa tau esok lusa anda pula mula berbisnes kan??
    NAK DAPAT PAYSLIP BULANAN KEDUA?? BEBAS HUTANG?? KAMI BUKAN ALONG KAMI CUMA NAK TOLONG!!!
    PM/WHATSAPP
    Sue
    017 2023741
    Charismatic Leaders Academy
    ‪#‎CLAgroup‬
    ‪#‎CLAvengers‬

    ReplyDelete
  13. Mcam mana nak apply jawatan dlm kerajaan ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isi spa8
      Suruhanjaya perkhidmatan awam malaysia

      Delete
  14. Thank you admin, you are the best.. Semoga murah rezeki

    ReplyDelete
  15. Thank you admin, you are the best.. Semoga murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn.. Moga sama2 dmurahkan rezeki oleh Nya... Amiin...

      Delete
  16. As-salam Para Belia,

    Peluang kerjaya untuk pekerja tempatan khususnya warga Belia dibawah umur 40 tahun sebagai Operator Pengeluaran untuk kilang sarung tangan getah di kawasan perindustrian Kemunting, Perak.

    Pakej Gaji:
    Basic RM900 - 8 jam
    OT - 1hr - RM6.49 x 4jam x 26 hari = RM674.95
    Jumlah Pendapatan Sebulan: RM900 + RM674.95 = RM1,574.95

    termasuk caruman EPF (9%) dan SOCSO

    Pihak syarikat PUNCAK BERSIH RESOURCES akan menyediakan asrama, pengangkutan dan kebajikan pekerja.

    Jika berminat, sila hubungi / email terus ke:
    1. Mr. Shahnaz (016-6767956) / snazyf@gmail.com
    2. Mr. Hafiz ( 012-4211042)

    Jgn lepaskan peluang ini.. Utamakan pekerja tempatan daripada pekerja asing!

    P/s: Borang akan diemail terus kepada yang mereka yang hubungi melalui email. Terima Kasih.

    #vacancy #kerjakosong #pekerjatempatan
    #sektorperkilangan

    ReplyDelete
  17. As-salam Para Belia,

    Peluang kerjaya untuk pekerja tempatan khususnya warga Belia dibawah umur 40 tahun sebagai Operator Pengeluaran untuk kilang sarung tangan getah di kawasan perindustrian Kemunting, Perak.

    Pakej Gaji:
    Basic RM900 - 8 jam
    OT - 1hr - RM6.49 x 4jam x 26 hari = RM674.95
    Jumlah Pendapatan Sebulan: RM900 + RM674.95 = RM1,574.95

    termasuk caruman EPF (9%) dan SOCSO

    Pihak syarikat PUNCAK BERSIH RESOURCES akan menyediakan asrama, pengangkutan dan kebajikan pekerja.

    Jika berminat, sila hubungi / email terus ke:
    1. Mr. Shahnaz (016-6767956) / snazyf@gmail.com
    2. Mr. Hafiz ( 012-4211042)

    Jgn lepaskan peluang ini.. Utamakan pekerja tempatan daripada pekerja asing!

    P/s: Borang akan diemail terus kepada yang mereka yang hubungi melalui email. Terima Kasih.

    #vacancy #kerjakosong #pekerjatempatan
    #sektorperkilangan

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. as'salam admin...or mna2 cmpny yg ada jawatan kosong bahagian safety and health officer/site safety supervisor bleh call 0179418960/email karimrais87@yahoo.com terima kasih

    ReplyDelete
  20. JAWATAN KOSONG! JAWATAN KOSONG! JAWATAN KOSONG ! Maaf ya ADMIN, tumpang IKLAN jap, Disini siapa- siapa ingin mencari pekerjaan dalam bidang TELEMARKETING boleh try apply, .. office di kuala lumpur sahaja..

    SYARAT-SYARAT KELAYAKAN
    -Berumur 18 tahun genap hingga 30 tahun
    -Minima lepasan SPM dan ke atas

    SKOP KERJA :
    -Waktu bekerja ISNIN hingga JUMAAT
    (9.30am-6.30pm) Office Hour
    -Menerangkan kepada pelanggan berkaitan produk baru dari bank
    -Komunikasi 100% dalam bahasa melayu
    -Latihan akan diberikan secara percuma

    GAJI / ELAUN / KOMISEN :
    -Gaji basic RM1500 - RM2500 mengikut kelayakan dan pengalaman
    -Ot + Elaun + Komisen semua lain tak campur basic lagi
    -Komisen unlimited sehingga RM5000

    DOCUMENT TEMUDUGA ( WAJIB ADA )
    -Resume lengkap (update terbaru)
    -Salinan IC
    -Salinan sijil @ slip spm
    -Borang Temuduga (Referral Form) saya akan hantar ke email anda dan WAJIB dibawa semasa sesi temuduga

    CARA MEMOHON SESI TEMUDUGA :
    *NAMA PENUH
    *UMUR
    *KELAYAKAN TERTINGGI
    *EMAIL

    -Sila SMS @ WHATSAPP maklumat anda tersebut kepada HR 017-6532949 EN.AYUN
    [08:20, 2/4/2016] Sayang: Salam.. sesiapa yg sedang mencari kerja.. office sy memerlukan jawatan kosong sebagai executive telemarketing.. office di kuala lumpur saja kat plaza see hoy chan , jalan raja chulan

    SYARAT-SYARAT KELAYAKAN
    -Berumur 18 tahun genap hingga 30 tahun
    -Untuk semua lepasan spm / diploma / degree

    SKOP KERJA :
    -Waktu bekerja ISNIN hingga JUMAAT
    (9.30am-6.30pm) Office Hour
    -Menerangkan kepada pelanggan berkaitan produk baru dari bank
    -Komunikasi 100% dalam bahasa melayu
    -Latihan akan diberikan secara percuma

    GAJI / ELAUN / KOMISEN :
    -Gaji basic RM1500 - RM2500 mengikut kelayakan dan pengalaman
    -Ot + Elaun + Komisen semua lain tak campur basic lagi
    -Komisen unlimited sehingga RM5000

    DOCUMENT TEMUDUGA ( WAJIB ADA )
    -Resume lengkap (update terbaru)
    -Salinan IC
    -Salinan sijil @ slip spm
    -Borang Temuduga (Referral Form) saya akan hantar ke email anda dan WAJIB dibawa semasa sesi temuduga

    CARA MEMOHON SESI TEMUDUGA :
    *NAMA PENUH
    *UMUR
    *KELAYAKAN TERTINGGI
    *EMAIL

    -Sila SMS @ WHATSAPP maklumat anda tersebut kepada HR 017-6532949 EN.AYUN

    ReplyDelete
    Replies
    1. msh de kekosongan lg ke??ofis kt mne ye?please wssp sy 0163510403

      Delete
  21. Bismillah

    Untuk minggu ini ada buka jawatan kosong tak untuk kerajaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh check list atas, kalau ada memang admin akan update... :D

      Delete
  22. assalam..masih blm ada rezki saya agaknye kan..macam2 dh saya apply..xpela mungkin rezki sya lmbt agknye..klu2 ada job kosong area melaka war2 kan la ye..mana tau rezki sya utk majlis sya xlme lg ke.. :) tq admin

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  23. ada tak kerja kosong di klang shah alam sebagai kerani?

    ReplyDelete
  24. Anak saya bolih berbahasa Korea & jepun. Umur 20thn sedang mencari kerja. Perempuan & warga negara. 0199119723..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba di kilang DELL, or PANASONIC, ada jawatan untuk yang pandai KOREA & JEPUN

      Delete
  25. Anak saya bolih berbahasa Korea & jepun. Umur 20thn sedang mencari kerja. Perempuan & warga negara. 0199119723..

    ReplyDelete
  26. Mohon share jawtan kosong lebih byk area selangor

    ReplyDelete
    Replies
    1. dalam list atas memang selangor paling banyak. :D

      Delete
  27. Salam admin,

    Tumpang share, niat nak bantu mereka yang menganggur.

    sekiranya anda :
    *mempunyai kereta sendiri kurang dari 8 tahun
    *smartphone
    *warganegara malaysia

    Mudah,
    Kerja part-time,
    Boleh jana 4k-5k sebulan malah lebih lagi!
    tunggu apa lagi, hubungi saya untuk keterangan lebih lanjut di migozweb@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum...ada kerja kosong tak bahagian kerani/arkitek area penang/kedah...Saya mempunyai sijil kemahiran pelukis pelan senibina SKM tahap 1&2 ...mempunyai pengalaman sebagai assistant architect,kerani,PA dan marketing...lilyzainon93@gmail.com

    ReplyDelete
  29. saya mahu mencari kerja ...utk driver

    ReplyDelete
  30. saya mahu mencari kerja ...utk driver

    ReplyDelete
  31. Salam Admin,

    Saya mempunyai kekosongan jawatan seperti berikut :

    1. Redtone Telecommunication (Puchong)
    Jawatan : Program Executive
    Kelayakkan : Degree.
    Pengalaman : Training, human management, event and basic reporting and presentation skill
    Expected : Travel across Malaysia, deal with different layer of people.
    Salary : Range Rm2200 to 2600.
    Please email resume to maznah.ibrahim@redtone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..masih ada kekosongan lagi?

      Delete
    2. Salam..masih ada kekosongan lagi?

      Delete
  32. Salam admin, saya mempunyai kekosongan jawatan.
    URGENT!!
    Jawatan Kosong PRODUCT ADVISOR untuk wanita dan lelaki sepenuh masa!!!!
    ☆ area : Gombak/ Setapak/ Wangsa Maju/ Ampang/ Bangi/ Kajang/ Kota Damansara/ Sg Buloh/ Bukit Rahman Putra/ Shah Alam/ Puncak Alam/ Saujana Utama

    * Gaji : RM 1900++ (termasuk elaun)

    Memerlukan:
    * wanita dan lelaki muslim sahaja
    * umur 25 tahun - 45 tahun
    * mempunyai kenderaan sendiri

    Berminat?? Boleh hubungi 017 3252465 atau email resume : haninnabilah19@gmail.com ... ��������
    #kerjakosong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adakah masih ada kekosongan lagi untuk jawatan ini?
      Jika masih ada kekosongan, boleh hubungi saya di 0174590851 (Muhamad Bariq Fitri Bin Mat Sukeri).

      Delete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  34. Salam

    Saya berkelulusan diploma sains dan komputer
    Pernah bekerja di.petronas sebagai supervisor strategic.planning dan telah bertukar kerja ke site supervisor.jika ada kekosongan boleh ker pm saya di no 0162105601.asal selayang selangor.

    ReplyDelete
  35. JAWATAN KOSONG ACCOUNT AND ADMIN ASSISTANT MAYA MAJU (M) SDN BHD- URGENT!!

    Job Description:
    • To assist in prepare Payment voucher and checking payment details.
    • To keep track of relevant documents, records and proper filing.
    • To establish & control document according to process flow.
    • Book keeping and basic accounting.
    • To prepare accounting document as per order.
    • Perform some administrative tasks.
    • Any duties as assigned by the management from time to time.
    Job Requirement:
    • Candidate must possess at least SPM or Diploma in any fields.
    • Required skills: MS Office, Ms Word & Excel, ICS Accounting & Inventory System, GST System
    • Applicant must be able to work in SRI HARTAMAS, KUALA LUMPUR.
    • Work experience prefer but not compulsory.
    • Full-Time position(s) available.
    • Male/Female age 18 and above.
    • Malaysian citizen
    • Able to start work IMMEDIATELY
    • Must have own transport.

    Interested applicant are encourage to submit their resume online mayamaju.finance@gmail.com

    Address:
    No 17, Jalan Sri Hartamas 18, Taman Sri Hartamas, 50480 Kuala Lumpur.

    Others:
    • Working Hour: Mon - Fri 8.30am - 5.30pm
    • Salary RM1500-1800 depending on suitability

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum..saya sedang mencari kerja berkaitan dengan bidang konsultan dan bidang penulisan .saya minat untuk bagi talk tapi masih mencari rentak dan peluang .

    ReplyDelete
    Replies
    1. ANDA TIDAK BEKERJA! TETAPI MEMBINA KERJAYA
      YANG ANDA IDAMKAN BERSAMA KAMI..
      .
      .
      Saidina Smart Family Programme (SSFP) merupakan sebuah pusat latihan dan bimbingan keluarga yang telah beroperasi sejak tahun 2008, kini sedang berkembang maju dan mencari mereka yang mempunyai minat dan kecenderungan di dalam dunia latihan dan pendidikan.
      .
      PERHATIAN! Anda
      :: Ingin serlahkan kreativti dan potensi diri anda?
      :: Idamkan bekerja di dalam suasana kekeluargaan dan menyeronokkan?
      :: Impikan kerjaya yang menjamin masa hadapan?
      :: Mempunyai personaliti yang menarik dan komunikasi yang baik?
      :: Anda seorang yang ‘Result Oriented’?
      .
      .
      Maka Andalah Yang SELAYAKNYA Bersama Kami Sebagai
      ************************************
      .:: EKSEKUTIF PEMASARAN DAN JUALAN ::.
      ************************************
      :: Pendapatan RM2,000 dan ke atas setiap bulan
      :: Komisyen mingguan dan elaun yang menarik
      :: KWSP, Perkeso dan Insurans Korporat disediakan
      :: 90% berada di Pusat Latihan
      :: Berpeluang mendapat pentauliahan profesional
      .
      .
      SYARAT KELAYAKAN
      :: Mempunyai SPM, Sijil, Diploma ataupun I jazah
      :: Berumur antara 21 hingga 30 tahun (Bujang)
      :: Mempunyai pengalaman di dalam bidang pemasaran
      dan jualan adalah satu kelebihan
      .
      **Lepasan Graduan amat digalakkan memohon
      .
      .
      .:: Sila Whatsapp/SMS - (Nama/Umur/Tahap Pendidikan/Pengalaman Sekiranya Ada) ke
      +6017 266 8889
      atau
      +6011 1594 8584
      .
      .
      Sila bawa 2 keping gambar berukuran pasport serta resume semasa temuduga di alamat
      Rancangan Keluarga Bestari (Saidina Smart Family Programme)
      No 9-01, Jalan Molek 1/8, Taman Molek 1/8, Johor Bahru, Johor
      (E-melkan resume ke: membinakerjaya@saidinasmart.com)

      Delete
  37. salam..saya sedang mencari kerja dalam bidang pelukis pelan. saya ada pengalaman dalam bidang berkaitan selama 2 tahun. jika ada info tolong bagitahu ye..ataupn boleh terus whatsapp sy 01117842124..terima kasih.

    ReplyDelete
  38. JAWATAN KOSONG

    OPERATOR MAKMAL, OEPRATOR NURSERI, PEKERJA AM
    (Sungai Buloh, Ijok, Puncak Alam, Bestari Jaya, Kota Puteri, Desa Coalfields, Selangor)

    AAR, sebuah syarikat yang menjalankan kajian dan menyediakan perkhidmatan pertanian (anak syarikat Kuala Lumpur Kepong (KLK) dan Boustead Holdings Berhad). Makmal Tissue Culture kami mempunyai kekosongan jawatan bagi pengambilan segera. Individu yang berkelayakan dan berminat dijemput hadir temuduga terbuka (walk-in interview).

    Bidang tugas
    -Menjalankan kerja-kerja operasi pengeluaran anak kelapa sawit melalui teknik tisu kultur.

    Syarat kelayakan:
    -Lulus SPM, PMR


    Faedah:
    -Gaji bulanan > RM1000 sebulan (tidak termasuk kerja lebih masa)
    -Elaun perumahan & elaun pengangkutan
    -Cuti tahunan minimum 14 hari, cuti sakit, cuti bersalin
    -Aktiviti tahunan syarikat (hari keluarga, makan malam, lawatan, dsb)
    -Kemudahan kantin dengan harga subsidi
    -Latihan secara berterusan disediakan
    -Faedah-faedah sampingan lain (perubatan dsb)
    -Waktu bekerja “office hour”


    Sila bawa kad pengenalan dan sijil akademik bersama.
    Isnin - Jumaat, 3.00 - 4.00 petang (kecuali cuti umum) di:


    Applied Agricultural Resources Sdn Bhd
    Makmal Tissue Culture
    c/o Ladang Tuan Mee,
    29 km, Jalan Sg. Buloh - Kuala Selangor,
    47000 Sg. Buloh, Selangor.
    Tel: 03-60385512/1373 (Miss Ilham)

    ReplyDelete
  39. salam. hai admin.nak tanya,ada tak kerja kosong di area bandar mahkota cheras.sangat2 memerlukan kerja full/p.time skarng ni.harap ada y sudi.t.ksih

    ReplyDelete
    Replies
    1. JAWATAN KOSONG PENGAMBILAN SEGERA FEB 2017

      Usaha Strategik Sdn Bhd adalah sebuah syarikat perunding latihan yang sangat proaktif, agresif dan serius memberi tumpuan dalam bidang pembangunan modal insan di Malaysia. Pada tahun 2012, syarikat kami mula memperluaskan perniagaan dengan menjadi pembekal (Empty Fruit Brunch) Pellet kepada pasaran Jepun. Pellet merupakan inovasi teknologi hijau yang digunakan untuk pengeluaran tenaga bagi menggantikan arang batu dan bahan api fosil. Kini syarikat kami membuka peluang pekerjaan bagi mereka yang berkebolehan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:

      1. Pegawai Akauntan (Perempuan)

      Kelayakan

      - Memiliki ijazah sarjana muda dalam bidang perakaunan/kelulusan professional ACCA atau CIMA
      - Sekurang-kurangnya 2 tahun pengalaman bekerja dalam bidang yang berkaitan
      - Mempunyai kemahiran mengurus dan boleh menyiapkan kerja dalam waktu yang telah ditetapkan
      - Mahir dalam dalam penggunaan aplikasi Microsoft Excel dan Microsoft Word
      - Boleh berkomunikasi dengan baik
      - Boleh bekerja dibawah tekanan
      - Serbaboleh (Multitasking)
      - Boleh mendengar arahan dengan baik
      - Boleh bekerja awal bulan Februari 2017

      2. Pegawai Latihan (Lelaki)

      Kelayakan

      - Memiliki ijazah dalam bidang pemasaran/pengurusan latihan/komunikasi
      - Sekurang-kurang 2 tahun pengalaman dalam memberi latihan
      - Berkemahiran berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris dan Bahasa Melayu
      - Mahir dalam penggunaan Microsoft Excel dan Microsoft Word
      - Komited,bertanggungjawab dan rajin
      - Boleh bekerja dibawah tekanan
      - Boleh bekerja awal bulan Februari 2017


      Bagi anda yang berminat dengan jawatan-jawatan di atas boleh email resume anda kepada kami iryani@ussb.com.my dan jika ada sebarang pertanyaan boleh hubungi kami di talian 03-80636562

      Delete
  40. Asmulaikum.......ada keja kosong permandu lori sremban gan nilai pm sye angah.......0187700484

    ReplyDelete
  41. Asmulaikum.......ada keja kosong permandu lori sremban gan nilai pm sye angah.......0187700484

    ReplyDelete
  42. IKLAN KERJA (boleh untuk sendiri, saudaramara dan kawan2)
    Peluang kerja sebagai ejen Takaful di Prudential Takaful. InsyaAllah saya boleh tolong.... Ada latihan dan skim bantuan kewangan....
    Sesuai bagi mereka yang ingin pendapatan tambahan / buat parttime.
    Syarat :
    SPM (Pengalaman lebih 5 tahun)
    Mempunyai Diploma dan Ijazah digalakkan.
    Umur 25 hingga 40
    Nama tidak blacklist
    Ada kenderaan sendiri dan ada modal untuk bergerak.
    Sedia diajar dan sanggup bekerja lebih masa.
    Kerja sebagai ejen / perunding takaful Prudential.
    *EDP
    Diploma 1500-2500
    Degree. 2000-5000
    *Latihan dan training disediakan
    Hubungi untuk sessi temuduga.
    Azli 0193325007 (call / sms / Whatsapp)
    Emel resume : azli.tag@gmail.com
    Che li TAG
    TAG ALOR SETAR (atas public bank, Tingkat 4, jalan Teluk Wanjah.)
    Kangar , Alor Setar, Penang, Ipoh, USJ, KL, Bangi, Serempan, Melaka, Batu Pahat, Skudai, Kuantan yang berhampiran.
    http://theagencygroup.biz/azliromali/
    InsyaAllah anda akan dibantu.

    ReplyDelete
  43. jawatan untuk driver lori 3tan 5tan ataupon trelar ade x admin

    ReplyDelete
  44. Aslkum.. Ader tak kerja Kosong Kat Singapore..pm yer0107876553,

    ReplyDelete
  45. Assalamualaikum, jika ada kerja kosong area Kelantan dan perlukan pekerja 'saya bersedia untuk bertugas' (fazlikaieka96@gmail.com) .. semoga Allah murahkan rezeki admin this blog
    -perkeranian
    -pejabat
    -guru ganti

    ReplyDelete
    Replies
    1. di PPD setiap daerah selalu akan sediakan borang bagu guru ganti tidak terlatih. tapi kita kne pergi tanya sendiri disana. sebab ia x diiklankan

      Delete
  46. Salam . jika ada jawatan kosong untuk pelukis pelan senibina . boleh hubungi saya 013 253 9833. Trima kasih

    ReplyDelete
  47. ANDA TIDAK BEKERJA! TETAPI MEMBINA KERJAYA
    YANG ANDA IDAMKAN BERSAMA KAMI..
    .
    .
    Saidina Smart Family Programme (SSFP) merupakan sebuah pusat latihan dan bimbingan keluarga yang telah beroperasi sejak tahun 2008, kini sedang berkembang maju dan mencari mereka yang mempunyai minat dan kecenderungan di dalam dunia latihan dan pendidikan.
    .
    PERHATIAN! Anda
    :: Ingin serlahkan kreativti dan potensi diri anda?
    :: Idamkan bekerja di dalam suasana kekeluargaan dan menyeronokkan?
    :: Impikan kerjaya yang menjamin masa hadapan?
    :: Mempunyai personaliti yang menarik dan komunikasi yang baik?
    :: Anda seorang yang ‘Result Oriented’?
    .
    .
    Maka Andalah Yang SELAYAKNYA Bersama Kami Sebagai
    ************************************
    .:: EKSEKUTIF PEMASARAN DAN JUALAN ::.
    ************************************
    :: Pendapatan RM2,000 dan ke atas setiap bulan
    :: Komisyen mingguan dan elaun yang menarik
    :: KWSP, Perkeso dan Insurans Korporat disediakan
    :: 90% berada di Pusat Latihan
    :: Berpeluang mendapat pentauliahan profesional
    .
    .
    SYARAT KELAYAKAN
    :: Mempunyai SPM, Sijil, Diploma ataupun I jazah
    :: Berumur antara 21 hingga 30 tahun (Bujang)
    :: Mempunyai pengalaman di dalam bidang pemasaran
    dan jualan adalah satu kelebihan
    .
    **Lepasan Graduan amat digalakkan memohon
    .
    .
    .:: Sila Whatsapp/SMS - (Nama/Umur/Tahap Pendidikan/Pengalaman Sekiranya Ada) ke
    +6017 266 8889
    atau
    +6011 1594 8584
    .
    .
    Sila bawa 2 keping gambar berukuran pasport serta resume semasa temuduga di alamat
    Rancangan Keluarga Bestari (Saidina Smart Family Programme)
    No 9-01, Jalan Molek 1/8, Taman Molek 1/8, Johor Bahru, Johor
    (E-melkan resume ke: membinakerjaya@saidinasmart.com)

    ReplyDelete
  48. PEKERJA DIPERLUKAN

    JURUTEKNIK ELEKTRIK

    LOKASI CYBERJAYA
    MIN SKM/PW2
    MIN 1 TAHUN PENGALAMAN
    GAJI 1500

    LOKASI KUALA LUMPUR
    MIN A4
    MIN 1 TAHUN PENGALAMAN BEKERJA
    GAJI 2500

    BOLEH HUBUNGI EN.MARA: 019-352 6953 UNTUK MAKLUMAT LANJUT

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum...admin ank tnya ckit,temuduga terbuka PDRM bla yer utk 2017 pnya...klau ada tolong bg details pusat2 temuduga yer...thanks...

    ReplyDelete
  50. Assalamualaikum,

    jika ada kekosongan dalam bidang akaun dan admin boleh menghubungi saya nombor 0126219951. Saya merupakan lepasan diploma akauntansi.

    ReplyDelete
  51. Salam Tuan, saya memerlukan pertolongan dalam mencari kerja. Saya memerlukan perkerjaan di sekitar kedah dan pulau pinang. Saya mempunyai taraf pendidikan sehingga lepasan SPM dan pernah bekerja sebagai pengawal keselamatan KP11 di bawah Universiti Sains Malaysia. Ada cadangan? Terima kasih

    ReplyDelete
  52. Salam..kalau ada kekosongan kerja di sarawak yg berkelulusan pmr,bleh tlg info sy di 0135695116...sy br berhenti kerja di kapal offshore dgn niat nak bekerja di darat sahaja..

    ReplyDelete
  53. Sy mencari keja....mcm mana nak apply

    ReplyDelete
  54. Salam admin. Ada kekosongan bahagian IT/networking di kuantan?

    ReplyDelete
  55. hye SaLam Sejahtera SAya nak kerja company ade tak ?

    ReplyDelete
  56. saya mencari kerja bahagian pencuci cawangan TNB di kawasan perak.sila hubungi saya dengan secepat mungkin,0174945067

    ReplyDelete
  57. Salam..sya mempunyai Sijil Kemahiran Vokasional tahap4 bahagian dalam bidang teknologi elektrik...ingin mencari kerja dalam bidang berkenaan..jika ada hubungi sy di 0142900184..email:hazmigmie275@gmail.com

    ReplyDelete
  58. salam kepada admin..sy lepasan diploma elektronik komputer..ingin mencari kerja jika ada blh hubungi terus sy 0194742064..berkebolehan design dan printing...

    ReplyDelete
  59. GRAPHIC DESIGNER

    Jawatan kosong di sebuah syarikat di area Ampang. Syarikat bumiputera. Berdekatan dengan Tesco Extra Ampang. Gaji RM3500 mengikut kelayakan. Berpengalaman. Berdisiplin. Ada kenderaan sendiri. Bujang. Call/whatsapp 011 42718000 - En Azrin. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalammualaikum dan salam sejahtera...nama saya hazrol sudah lama mencari perkerjaan,tapi sampai sekarang masih tiada kerja...kalau ada sesiapa ingin dan memerlukan perkerja,saya sedia menerima untuk berkerja...ini no,tel saya>>>0103050289...saya sentiasa menunggu panggilan dari anda....pertolonggan dan bantuan anda amat la saya hargai...sekian T,Q

      Delete
  60. PEMOTONG&melipat kertas Dan printer offset machine operator

    Syarikat tempat saya berkerja di Petaling Jaya sedang mencari pekerja sebagai pemotong dan melipat kertas untuk dijadikan buku, kepada yang berminat dan keutamaan kepada yang menpunyai pengalaman menggunakan mesin potong dan mesin melipat, gaji ditawarkan berdasarkan pengalaman. Kepada yang berminat boleh menghubungi saya 0107665901 @ hantar resume ke zeckmohd69@gmail.com
    Sekian

    ReplyDelete
  61. Salam Admin. Terima kasih banyak membantu dalam maklumat pencari pekerjaan. Lama tiada update sejak 15 Mei 2017.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wssalam.. terima kasih kerana selalu support admin, cuma lately banyak komitmen lain, so admin tak dapat nak update sgt. InsyaALLAH admin akan update sekerap mungkin lepas ini. Teruskan support admin dengan melayari blog ini.. terima kasih ya. jangan lupa klik iklan tu.. hehe

      Delete
  62. Jawatan Kosong:
    Pengurus Operasi Pusat Tuisyen Seri Amal (Cawangan KLUANG)

    Syarat kelayakan:

    Ijazah dalam bidang yang berkaitan.
    Mahir dalam BM & English.
    Berumur 25 tahun dan ke atas.
    Kemahiran komunikasi dan bekerja dalam kumpulan .
    Mempunyai komitmen tinggi.dan mampu bekerja di bawah tekanan.
    Boleh bekerja di bawah pengawasan yang minima
    Minat untuk mengajar dan mahir dalam bidang pengurusan (Admin).
    Memiliki kenderaan sendiri.
    Berpengalaman dalam bidang pemasaran adalah bonus, namun latihan akan diberi.

    Skop kerja:

    Mengurus dan mengawasi kerja-kerja pengurusan admin dan kewangan harian.
    Membantu meningkatkan prestasi syarikat, termasuklah penyediaan dan pengurusan bajet syarikat dan KPI.
    Memastikan perkhidmatan yang ditawarkan memenuhi atau melebihi garis panduan jaminan kualiti dalaman.
    Memastikan keseluruhan ahli dalam pasukan mematuhi identiti, polisi, prosedur dan garis panduan syarikat.

    Faedah-faedah yang ditawarkan :

    EPF/Socso & Elaun Kedatangan

    Emailkan resume anda ke info@seriamal.com . (017-7597854)
    Tarikh Tutup: 1 October 2017 ( Perhatian kepada : Puan Rajes)

    ReplyDelete